Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoja personoiduista juhlaseteistä tai sinulla on kysyttävää tilauksiin liittyen tai, ota rohkeasti yhteyttä!

Luethan kuitenkin ensin vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sivun alaosasta ennen viestin lähettämistä.

Box Decor

Puhelin: +358 40 642 1555

Sähköposti: asiakaspalvelu@boxdecor.fi

Y-tunnus: 2754315-2

Kirjoita meille viesti
  Usein kysyttyä

  Kyllä voit! Kerro meille haluamasi juhlateema, niin me toteutamme sen. Pidätämme oikeudet toteuttaa toivomasi teeman design-periaatteidemme mukaisesti. Tilaamalla hyväksyt toteutuksemme.

  Kun olemme käsitelleet tilauksesi, valmistelemme personalisoidun tilauksesi. Tämä kestää 5-10 työpäivää. Posti toimittaa tilauksen 1-3 työpäivän sisällä.

  Suosittelemme tilaamaan paketin 3 viikkoa ennen juhlapäivää. Näin meillä on tarpeeksi aikaa

  • suunnitella paketti
  • valmistella tilaus
  • toimittaa tilaus

  Tavallinen postipaketti Postin noutopisteelle maksaa 6,90€. Tarvittaessa voimme myös toimittaa juhlatarvikkeet kotiisi Postin välityksellä (12,90€). Posti sopii toimitusajankohdan asiakkaan kanssa. Yli 100€ tilauksiin ilmaiset toimituskulut.

  Kyllä voit. Voit valita noudon toimitustapojen joukosta kassalla.

  Toivomme, että näin ei pääse tapahtumaan, mutta jos niin käy, ilmoita siitä meille pikimmiten, niin lähetämme uuden tuotteen tilalle.

  Olemme varmoja, että tulet rakastamaan tuotteitamme, mutta jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaukseesi, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Pyydämme sinua palauttamaan tuotteet niiden alkuperäispakkauksissa.

  Box Decor on suomalainen yritys.

  woman with a question