Palautusehdot

Teillä on oikeus palauttaa ei-halutut tuotteet 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Olkaa hyvä ja huomioikaa, että palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita, jotka voidaan myydä uusina. Tuotteet tulee palauttaa niiden alkuperäispakkauksissa.

Tilauksilla, joissa tuotteita on ostajan erityispyynnön mukaisesti varmistettu, tilattu ja muokattu, ei ole tuotteiden valmistusprosessin alettua peruutusoikeutta.

Mitään tuotepalautuksia ei oteta vastaan ilman, että niistä on ensin ilmoitettu ja keskusteltu asiakaspalvelumme kanssa.

Palauttaaksenne tuotteita olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@boxdecor.fi, jossa autamme mielellämme teitä palauttamaan haluamanne tuotteet.

Ottakaa huomioon, että asiakas vastaa palautuksen postikuluista ja toimitusmaksuista.

Tilauksen noutamatta jättäminen vastaa tilauksen peruutusta tai palautusta. Jos ette nouda tilaustanne, teiltä peritään ylimääräinen maksu tuotteiden palauttamiseksi meille, emmekä palauta tilauksesta maksamaanne summaa.

Palautamme rahanne 14 työpäivän kuluessa tuotteiden saapumisesta meille.

Viallisten ja vaurioituneiden tuotteiden tapauksessa lähetämme teille uuden tuotteen ilman lisämaksua. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@boxdecor.fi ja kertomaan meille tilausnumeronne ja mitä vikaa tuotteissa on. Liittäkää myös kuva viallisista tai vaurioituneista tuotteista.